Rólunk

Vállalkozásunk Magyarországon 1998-ban indult el, travertin, mészkő és márvány forgalmazási profiljával. Termékeink beszerzését törökországi partnerek biztosítják, melyek Európa és Ázsia-szerte értékesítik a térségükben található legjobb minőségű anyagokat. Nagykereskedésként kezdődött szolgáltatásainkat immár online platformon is értékesítjük bízván abban, hogy nem csak a nagyobb termékértékesítőinknek, hanem már a fogyasztóinknak is nyújtani tudjuk szolgáltatásainkat.

A travertinmarvany.hu egy családi vállalkozás, mely fokozatosan bővülő termékpalettával látja el a magyar köves szakmát, követvén a piaci trendeket és a fogyasztó igényeket. Szorosan együtt dolgozunk belső építész munkatársakkal, akik a napjaink jellemét követve alakítják ki sajátos formavilágukat az adott megrendelésre szabottan, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal.
Szolgáltatásunk a kő beszerzéstől a teljes körű kivitelezésig, igény esetén szakmai tanácsadással segítjük a hozzánk forduló vevőket.
Törekszünk a személyes kontaktusra; odafigyelünk és végig kísérjük minden szolgáltatásunk teljes folyamatát, hogy biztosítsuk munkánk sikerét és a vásárlói elégedettséget. Legfőbb célunk, hogy ha burkolat / építkezés témában elmélkedik egy fogyasztónk és fontos számára a megbízhatóság és a minőség, akkor elsőként a Burkolatstudio.com jusson eszébe.

Reméljük, hogy Ön is minket választ és elégedett lesz munkánkkal.

Üdvözlettel,

Yasar Mehmet – Ügyvezető, tulajdonos

(Travertinmárvány magyarországi partnere a Natural Water & Stone Kft.)