Általános felhasználási feltételek

Előszőr is köszönjük, hogy a Travertinmárvány.hu-t választotta partnerének!

Kérjük olvassa el figyelmesen a webáruházunk általános felhasználási feltételeit, melyek minden látogatónk és vásárlónk számára egyaránt érvényesek.

Travertinmárvány webáruház használata: Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerûbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenõen próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelõbb termék kiválasztásának elõsegítésére, igyekszünk Önnek a lehetõ legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés: Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetõek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egyszerű, maximum két lépcsős menüstruktúrát hoztunk létre. A fõoldalon található hivatkozások segítenek az adott termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes és képes terméklistát kap már a termék árak és akciók feltüntetésével. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már az adott termék mûszaki leírása és a kosárba helyezés kiválasztása is található.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház telején található kezelõgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés: A fogyasztó megrendelésének Cégünkhöz történő megérkezését automatikus rendszerüzenet igazolja vissza. A visszaigazoló rendszerüzenet nem minősül ajánlat elfogadásnak. Adatbeviteli hibák esetén Fogyasztó köteles haladéktalanul értesíteni Cégünket a hibáról és megadni a jóváhagyott helyes adatot. Ennek a kötelezettségnek az elmaradásából ért kár Fogyasztót terheli. 

Malbini.hu webáruházunkról történő megrendelés megtétele, vagy annak automatikus visszaigazolása esetén a szerződés nem tekinthető létrejöttnek és előszerződésnek sem minősül. Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. 

A honlapunkon feltüntetett árak, képek, leírások csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek Ajánlattételnek. A termékekről és az árakról részletesebb információért kérjük lépjenek velünk kapcsolatba. A megrendelés akkor hatályosul, ha az online megrendelést az automatikus rendszerüzenetet követően külön e-mailben vagy telefonon munkatársunk visszaigazolja. A webáruházi automata rendszerüzenet nem minősül a megrendelés visszaigazolásának. Cégünk kizárja felelősségét:

  • az internetes hálózatban bekövetkezett bármilyen hiba esetén, amely akadályozza a webüzemeltetést és a vásárlást,
  • az interneten küldött nem cégünktől származó adat, üzenet tartalmáért,
  • bármilyen programhiba, technikai hiba vagy vis maior által rendszerünkben keletkezett hibáért,
  • weblapunkon történt hibás tartalmakért, elírásokért és téves adatokért
A megrendelés feladásával a fogyasztó/megrendelő/ hozzájárul ahhoz, hogy a fogyasztó/megrendelő/ értesítése mellett a szállítási határidőt -a körülményektől függően- a megrendelést követően megváltoztassuk. Egyes azonos típusú termékeink gyári csomagolásánál/dobozánál előfordul, hogy az egyikben a hivatalos (alapvető) gyári tartozékain felül opcionális elemek, tartozékok (SD kártya, tok, hálózati kábel) is találhatóak, míg a másikban csak a gyárilag mellékelt kötelező tartozékok. Ez nem jelenti a termékek fogyasztó részére történő hibás teljesítését. A megrendeléssel a fogyasztó a fent említetteket elfogadja és a szerződés elválaszthatatlan részének tekinti.
Érintett az adatvédelmi szabályzat (tájékoztató) elfogadásával (adatkezelő honlapján történő adatvédelmi szabályzathoz tartozó négyzet megjelölésével) tudomásul veszi és elismeri, hogy adatkezelő részéről a jogszabályoknak megfelelő adatvédelmi tájékoztatást megkapta, valamint Önkéntes és Kifejezett hozzájárulását adja az adatvédelmi tájékoztatóban és szabályzatban foglaltak alkalmazásához /példálózva - nem kizárólagosan - ahhoz, hogy adatkezelő elektronikus adatfájlokat, „cookie”-t alkalmazzon bármely keresőoldalról történő átkattintástól (honlap megnyiltától) kezdve, továbbá ahhoz, hogy adatkezelő rendelkezésére, kezelésére bocsátja önkéntesen és kifejezetten személyes adatait, majd azt jogok gyakorlására és kötelezettségek teljesítése valamint szolgáltatása nyújtása és annak statisztikai értékelése (véleményezése) érdekében adatkezelő továbbítsa harmadik személy részére adatkezelés, adatfeldolgozás, értékelés végzése, vélemény megkérdezése érdekében, azonfelül adatkezelő részére engedélyezi hírlevelek, elektronikus értesítők, reklámok küldését. Érintettnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni az 5.5 pontban feltüntetett elektronikus címen vagy az Adatkezelő címén.